Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen en jongeren met inzet van paarden
 
 
 

 

"Een paard leert je alles wat je over jezelf moet weten"

Welkom

Welkom op de site van 'Jes Coaching met paardenkracht'. 
Ik ben Jessika, de drijvende kracht achter Jes. Mijn praktijk voor coaching vind je in Etten-Leur. Ik coach kinderen en jongeren met behulp van mijn paarden NielsMadelief, en Donnie.  

Waarom Jes? Je Eigen Succes!

  • ‘Jes’ staat voor 'Je Eigen Succes': door bewust met je eigen ontwikkeling bezig te zijn, boek je elke keer een succes(je) waardoor je krachtiger en sterker in het leven komt te staan.
  • ‘Jes’ is ook wat je zelf voelt wanneer je inzicht krijgt in bepaalde issues in je leven. 

Coaching met paarden

Een paard is een expert in het lezen van lichaamstaal en is gevoelig voor jouw gedrag en je innerlijke belevingswereld. Door de feedback van het paard ontstaat bewustwording over jezelf, over je eigen lichaamstaal en wat dat met je omgeving doet. Het is een mooi proces om te ervaren. Het zet je aan het denken en geeft je oplossingen waar je vooraf niet aan had gedacht. 

Tijdens een coachsessie vraag ik je om iets met het paard te gaan doen. Dat 'iets' kan van alles zijn, waarbij je kunt denken aan: 

  • samenzijn met het paard 
  • contact maken met het paard 
  • observeren van het paard 
  • het uitvoeren van een specifieke activiteit 

Heb je interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie? Of gewoon een keer komen kijken? Neem dan contact met mij op via info@jescoachingpk.nl. Via CONTACT en INFO vind je bovendien meer informatie.

 

Activiteitenagenda


Jongerentraining 'Paardenkracht voor Pubers', locatie s'Heer-Abtskerke

Datum:25-10-2019

Jongerentraining 'Paardenkracht voor Pubers' wordt gegeven op de volgende data: 25 oktober, 8 en 22 november, 13 december, 10 en 17 januari 2020. Heb je interesse neem contact met me op via info@jescoachingpk.nlTerug naar overzicht


 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info