Jes Coaching met paardenkracht
Coaching van kinderen, jongeren en volwassenen met inzet van paarden
 
 
 

"Een paard leert je alles wat je over jezelf moet weten"


Wie zijn wij

  

Jessika

Jessika

Ik ben Jessika, trotse moeder van twee stoere jongens. In 2016 heb ik de opleiding tot kindercoach voltooid. Omdat paarden van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven spelen, leek het me mooi om paarden in te zetten bij de coaching. In juni 2017 heb ik de opleiding tot Equine Assisted Coach afgerond aan de Keulseweg. Daarnaast ben ik gecertificeerd als trainer van 'Pony Power voor Kids' en 'Paardenkracht voor Pubers'. Mijn droom is uitgekomen door deze opleidingen te combineren in een eigen praktijk. Ik zie het dan ook als een uitdaging kinderen / jongeren en volwassenen te leren inzien wat hun kwaliteiten zijn en hen krachtiger en zelfverzekerder in het leven te doen staan. Tijdens een coachsessie werk ik samen met Niels, Madelief en Donnie.

Niels

Niels

Madelief

Madelief

Donnie

Donnie

Ik werk samen met

Claudia Gatzen van Praktijk in de Natuur

Claudia Gatzen van Praktijk in de Natuur

Claudia is psychosociaal therapeut en paardencoach. Haar droom is uitgekomen om haar werk-/ levenservaring en haar liefde voor mensen, natuur en paarden te combineren in haar praktijk. Met beide benen op de grond en veel enthousiasme werkt Claudia met kinderen en volwassenen. Zij heeft veel expertise in het begeleiden van zowel groepen als individuen. Natuur en paarden zet Claudia in bij verschillende vormen van begeleiding en therapie. “Praktijk in de Natuur” is gevestigd aan de rand van Breda in een rustgevende en bosrijke omgeving. Als psychosociaal therapeut is Claudia aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en geregistreerd in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Dit kan vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk maken.

Kirsty Walraven van Kirsty's Coaching

Kirsty Walraven van Kirsty's Coaching

Kirsty is in 2013 in aanraking gekomen met het coachvak tijdens het volgen van een training “coachen van collega’s”. Mede door haar passie voor paarden heeft zij de opleiding Equine Assisted Coach bij de Keulseweg afgerond en is zij haar eigen coachpraktijk in Zevenbergen gestart. Tijdens het coachen werkt zij samen met zes shetlanders en een D-pony. Kirsty is gecertificeerd trainer Pony Power voor Kids. Momenteel volgt Kirsty de opleiding tot autismevriendelijke coach zodat zij deze doelgroep nog beter kan begeleiden.

Heb je interesse? Heb je vragen of wil je meer informatie? Of gewoon een keer komen kijken? Neem dan contact met mij op via info@jescoachingpk.nl. Via CONTACT en INFO vind je bovendien meer informatie.